close

large_about
DK

Lidt om mine værker….

Den der ikke udforsker livet, den, der stopper op og stiller sig tilfreds, er så godt som død.

Lidt af en påstand, men for mig, en sandhed

For livet er jo en stor labyrint, Og vi farer alle vild en gang i mellem. Dog er vi alle programmeret til at finde ud, konstant klar til at runde det næste hjørne for at se, om løsningen eller lykken er der. Når vi så endelig lykkes, og kommer ud, ud i lyset og puster ud, er vi pludselig inde i labyrinten igen som om, vi ikke kan lade være. I klarhedens øjeblik, var vi draget af lyset, helt forblindet, så mørket igen, kan forfører os, i liderlighedens forløsning. Det hele er kun til låns – igen og igen.

Lidt om mig….

For mig handler, næsten alt, i livet om forædling, både privat og professionelt. Jeg har skabt og plejet brands i et kvart århundrede, konstant ledt efter en bedre version af næsten alt, kæmpet mod tunnelsyn, smålighed og jantelov, kæmpet for mod, nytænkning.

Heldigvis har jeg fornemmet stor tilfredshed.

UK

A few words about my work…

“Whom, who doesn’t take a step back to explore every aspect of their life, might as well be dead”

To some a harsh assertion, to me it’s the beautiful conflicting reality of our existence.

Life is one big maze that we happily and regretfully find our selves getting lost in.
We turn every corner in hopes of finding our way out and when we finally see the light at the end of the tunnel, we get blinded, confused, excited and seduced back into the darkness.

Our ecstasy is ephemeral.

A few words about me…

I believe that everything in life is about refinement – I’ve practiced so both professionally and privately for the past quarter of a century.

As a Creative I conceptualize and create brands and I’m always on the hunt for the better, improved and more fine-tuned idea.

Through my work as an artist I’ve battled narrow minded pettiness, but I want to fight for courage and innovation.